Thursday 25 November 2010

Цветно



Здравейте момичета! Вчера гледах няколко клипчета за направата на хартиени цветя по Youtube и реших да се пробвам пак. Казвам пак защото и преди съм правила, но някак си плахо и резултатът не беше много за показване :) Вчера мокрих, мачках, пръсках и суших яко и ето резултата. Харесва ми как стана само трябва да поработя още малко върху Perfect Pearls. Очевидно разтворът ми беше слаб и не се личи много че има перли. Цветята се получиха обемни и реших че е по-подходящо да ги използвам за декорация - на панери :) Поздрави!

Monday 15 November 2010

Рамка


Здравейте! Включвам се при Greta Art с предизвикателството Рамка. В интерес на истината даже и рамката ми е от Greta :) Купих си комплекта през лятото с идеята да го използвам за една сватба, но някак си не ми дойде идея. Сега обаче ми се вписва чудесно в коледната тематика и настоение и почти не ми останаха рамки :) Тази картичка е и специална защото е част от първата ми поръчка :))

Wednesday 10 November 2010

Снежинки



Здравейте! Отдавна не съм се включвала в предизвикателство, но тук ще отбележа участие :) Ето и моето предложение за снежното предизвикателство на July Art - коледна картичка и таг-че. Малко трудно се забелязва на снимката, но и основата на самата картичка е фонов печат със снежинки - "ембоснат" с безцветна пудра. В действителност стой много нежно :)