Tuesday 21 December 2010

A very special birthday card




Здравейте! Днес искам да споделя с вас една много специална картичка. Направих я за рождения ден на мама и след като вече е при нея и рожденият ден мина, мога да я покажа без да разваля изненадата. Картичката се издърпва и е много ефектна. Механизмът е по идея и технология на Jennifer Mcguire, а цветето и листата по моя :). Благодаря, че се отбихте!

----

Hi! Today I would like to share with you a very special card which I made for the birthday of my mum. The card has been already received (luckily with almost no damages on the way:)), and I can show it without ruining the surprise. This is a pull-out card which I saw in a tutorial by Jennifer McGuire. It's really simple to make and yet so effective! So, the pull-out technique is from Jennifer and the flower and leaves one - from me :) Thanks for stopping by!

Monday 20 December 2010

Eat your cupcake


Здравейте отново! Продължавам с предизвикателствата и постовете. Тези две тагчета ги изпращам директно към Картичкофуриите и предизвикателството Етикет. Признавам си веднага - кексчето не съм го правила аз; засега мога само да ги ям :). Чао и благодаря, че се отбихте!

----

It's me again! These two tags will go for another Cardsaddicted challenge - Tag. I must admit, I did not make the cupcake... Unfortunately, I can only buy and eat cupcakes.

You can see the real tags at the Creative Hands store at their Hero Arts stand. By the way, the Hero Arts Make and Take today was really nice, Annaise. I wish I could have stayed and played with the stamps longer. Bye and thanks for stopping by!


Sunday 19 December 2010

Ribbons, Copics and English


Здравейте, момичета! В този пост ще има от няколко неща по малко. Първо за панделките - бързам да се включа при Картичкофуриите и предизвикателството Панделки. Направих това сладурско бебенце специално за него и специално с две панделки, за да съм по регламента :)) Сега съм на вълна Copic маркери и затова снимах и маркерите, с които го оцветих. Oще се уча, така че имам още много да оцветявам докато ми се получат идеални, но като за начало съм доволна.

В този ред на мисли, тук е мястото да спомена и урока по Copic маркери, на който имах щастието да присъствам, както и една новинка за блога ми. Youtube е страхотно място, където наистина може много да се види и научи, но има неща, които просто не може да се схванат от там. Убедих се лично :) Друго си е да ти покаже учител и да ти каже кое правиш не както трябва. Ето една снимка от урока и преподавателката ни Джинг. Тук и показвам как се справям с основните техники – feathering and flicking :)

Сега за новинката. На урока се запознах с няколко мили дами и собственичката на магазина и за да могат и те да следят блога ми, ще започна да пиша и на английски. Ами това е :) Надявам се това бебенце да ви е накарало да се усмихнете!

-----

Hi, ladies! As I mentioned, here comes my first post in English and Bulgarian :) I loved this cute baby from the Copic class set so much that I could not resist colouring it and making a card. I will enter it in the Cardsaddicted challenge - Ribbons, which asked us to make a card using at least two ribbons.

I also took a photo of the Copics I used and since I don't have any of the skin colour Es, I had to make do with the ones I had - it this case YR. It still looks natural. At least to me ;)

I also posted a picture of the Copics class at Creative Hands that we had recently. I truly enjoyed the class and what is more important, I learned a lot and found out what I was doing wrong and how to fix it. Thanks, Jing! It was lovely meeting you ladies - Sharin, Linda and Annaise, and I hope to see you often here in my blog.

Tuesday 14 December 2010

Малко коледна украса




Здравейте! Коледната треска и приготовления не ме напускат вече доста време, обаче честно казано, коледните картички започнаха да ми омръзват и реших да се разнообразя с малко украса. Тя никога не е излишна, особено ако става и за ядене :) Ще ви покажа първо коледната звезда, която измайсторих от лист опаковачна хартия. Идеално пасна на вратата.

За десерт оставих тези шоколадчета :). Те си бяха само за проба и малко раничко ги направих, така че със сигурност ще се обвива пак. Дали да не опитам и как са на вкус? ;) Снежинките и цветята са ми подарък от Creative. Благодаря, Светле!

Monday 13 December 2010

Картичка с ембосинг


Здравейте! Включвам се при Двете Елши с Милтън, шейна и звездно-снежно коледно небе. Много му е трудно на Милтън да дърпа тази натоварена шейна, а и аз го затрупах допълнително със сняг, но какво да се прави :)). Дано ми прости и ми донесе подарък ;)

Monday 6 December 2010

Елхички



Здравейте! Много съм щастлива, че успях да завърша основните картички от коледния ми списък навреме и съвсем скоро ги изпращам към получателите им!

Сега директно към днешния пост, който е посветен на предизвикателството на Картичкофуриите и Гери - Елхичка. За него съм приготвила тази сладка зимна картинка - жълта спретната къщурка с две елхи отпред :) Използвах доста и различни материали [Copic маркери, тебеширено мастило, пигментно мастило, блестяща ембосинг пудра (незаменима за коледните проекти :), както и любимото ми Glossy Accents]. Надявам се комбинацията да ви хареса! До скоро :)